Verkiezingen; welke lijst is SAY CHEESE?!

10 juni 2010 om 18:19 uur door marien

Woensdag 9 juni waren de verkiezingen voor de 2e kamer, niet voor de gemeenteraad. Wat blijkt: men wil stemmen voor de lach, voor een leuker Gouda!

Een vrijwilliger van stemlokaal in Oosterwei (Gouda) vertelde dat hij vanuit een stemhokje werd aangesproken: “ik wil stemmen op SAY CHEESE, van die posters! Welke lijst is dat?”

Briljant, het mooiste compliment op de campagne!

  • Share/Bookmark

animatie van de LACH

28 mei 2010 om 19:00 uur door marien

De reacties op SAYCHEESEGOUDA blijven binnenkomen. Mails, bedankjes en ideeën proberen we zo goed mogelijk te beantwoorden. Dat lukt niet altijd, waarvoor excuus! Hugo Goudswaard van Beeldlab mailde met zo’n idee: ‘ik maak graag een animatie van de LACH’. Hierop kan Boven de 7e verdieping maar 1 ding zeggen: ‘BRILJANT!’ (en bedankt). Kijk hier voor de animatie.

  • Share/Bookmark

compilatie SAYCHEESEGOUDA

23 mei 2010 om 12:53 uur door marien

SAYCHEESEGOUDA heeft gister zijn finale beleefd op de Goudse markt! Gouda is leuk! De inwoners bewijzen het: Gouda lacht naar elkaar, om elkaar en met elkaar!
Bekijk een kort filmpje gemaakt door TV Gouwestad.
Bekijk een langer item van TV Gouwestad.
Bekijk de compilatie van de campagne.
Bekijk foto’s op flickr.

  • Share/Bookmark

Massale bijeenkomst als antwoord op slecht imago GOUDA

22 mei 2010 om 23:26 uur door marien

Gouwenaars zijn het zat dat hun stad alleen geassocieerd wordt met criminaliteit, onveiligheid en overlast. Als tegengeluid op de negatieve beeldvorming is de Gouwenaar massaal naar het marktplein gekomen om als groep achter hun stad te staan. Het is een uniek beeld voor het monumentale Goudse stadhuis; Gouda lacht om elkaar, naar elkaar en met elkaar.


Tijdens de campagne SAYCHEESEGOUDA hebben meer dan 3.500 Gouwenaars hun lach, hun CHEESE, online gezet. In de kaasstad valt genoeg te lachen, de bewoners bewijzen het!

  • Share/Bookmark

Finale SAYCHEESEGOUDA een succes

22 mei 2010 om 22:32 uur door marien

De finale op de markt van Gouda was een succes. Alle 750 pond kaas is in ieder geval op! En op=op!
Bekijk een filmpje van de finale!

Morgen meer!

  • Share/Bookmark